vízszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Vízszerelés Budapest - Péter mindig segít

2017. október 18. - Fűtésszerelés Péter

5 tipp a házi vízszerelésre Budapesten

 

Otthon rengeteg dologgal bajunk gyűlhet, még ha nem is okozunk kárt fizikailag. Ilyenek a fűtés, a gáz és más nem kívánatos problémák. Ha azonban a vízzel gyűlik meg a bajunk, még az is elképzelhető, hogy nem kell egyből a szerelőt felhívnunk és más segítségére várnunk.

 

Az első és leggyakoribb vízzel kapcsolatos házi rendellenesség az az, ha csepeg, szivárog a csap. Nem kell túlzottan pánikba esni, ha ezzel találjuk szemben magunkat. Kevés kellékkel a szerszámos ládából és némi gyakorlati finesszel simán kiküszöbölhető a szivárgó víz problémája. Fontos azonban, hogy gyorsan reagáljunk a jelenségre, hiszen sem a lakásunk borításának, sem pedig a pénztárcánknak nem tesz jót az, ha több liter víz megy veszendőbe a semmiért, pusztán azért, hogy egy kisebb – sok esetben nem is annyira kicsi – pusztítást végezzen az otthonunkban.

 

A leginkább gyakori hiba ilyenkor a tömítésben, zárásért felelő anyagok meghibásodásában keresendő, amelyek pótlását a szakboltokban már fillérekért megtaláljuk, majd otthon is könnyedén kicserélhetjük. Ha azonban kompletten tönkrement a csaptelep, a legokosabb amit tehetünk, hogy elzárjuk a vizet és azon melegében felvesszük a kapcsolatot egy szakemberrel.

fűtésszerelő Budapest, vízszerelő Budapest, gázszerelő Budapest, keresőmarketing

vízszerelő budapest fűtésszerelő budapest gázszerelő Budapest

keresőmarketing víz gáz fűtésszerelő gyorsszolgálat

 

Mire utalhat egy nedves folt a mennyezeten?

 

Ilyenkor, ahogy a mondás tartja, „a hiba nem az ön készülékében van.” Ha hasonló anomáliával szembesülünk, az első utunk a felettünk lakó szomszédhoz vezessen, akivel meg tudjuk beszélni a továbbiakat a felújítási munkálatokról. Ha beázik a mennyezet, az a lakások vízcsöveivel ellentétben a házaknál elképzelhető, hogy a heves esőzések és a hirtelen hőmérsékletváltozás miatt alakult ki.

 

Minden esetben szóljunk a szakembereknek.

 

Az egyik legmakacsabb vízzel kapcsolatos blama nem más, mint a csőtörtés. Észnél kell lenni, hiszen a spriccelő víznek köszönhetően az egész életterünk elázhat, így a ház jelentősen veszthet értékéből, ha nem cselekszünk időben. Az alap dolog, amit megtehetünk, hogy a lehető leggyorsabban kizárjuk a működésből a főcsapot. A forgatókönyv miértje pedig a szokásos: lakásvédelem, vagyon megóvás és a szomszédok biztonsága. Ezért fontos a vízszerelés Budapesten.

 

Mit tegyünk, ha folyik a víz a WC-ből?

 

Közismert oka a WC-ből szivárgó víznek az, ha a tartály a ludas. Egyes alkatrészek anyagfáradás miatt elengednek, vagy nem zárnak annyira jól, amennyire az elvárható lenne. Sok esetben általunk is kicserélhetőek a tartályban található tartozékok, ha azonban a probléma továbbra is fenn áll, szerelőt kell hívni.

 

Végül, ám nem utolsó sorban a fürdőszoba „egészségén” sokat menthetünk azzal, ha szem előtt tartjuk a szifonok elhasználtságát, ellenkező esetben nagy esély van rá, hogy a csaptelep teljes cseréjéhez kell folyamodni, amely nem olcsó mulatság.

 

Az otthoni víz könnyen kordában tartható, csak figyelni kell a részletekre.

 

Vízvezeték szerelés Budapest

 

Partner blog: vizvezetek szereles Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr813016202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása