vízszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Kreatív módszerek az e-mail marketing megközelítéséhez!

2021. szeptember 01. - Fűtésszerelés Péter

Kreatív módszerek az e-mail marketing megközelítéséhez!

 

Hányszor fordult már elő, hogy feliratkozott egy levelezőlistára, általában azért, hogy cserébe kapjon valamit ingyen, csak azért, hogy később leiratkozzon, mert amit kapott, az szemét volt? Kerülje el, hogy az ilyen típusú e-mailekkel elüldözze ügyfeleit, ha elolvassa ezt a cikket, és megtanul néhány technikát, amelyekkel hatékonyabbá teheti az e-mail marketinget.

Mindig kérjen engedélyt! A kéretlen e-maileket nem szívesen fogadják, és bizonyos esetekben az internetszolgáltatója blokkolhatja őket. Ha kapcsolatba lép valakivel, mindig mellékeljen hírlevelet vagy ajánlatot - így az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy hozzájáruljon az üzenetek fogadásához. Az utolsó dolog, amit szeretne, hogy spammerként bélyegezzék meg.

Minden e-mailt tegyen a lehető legszemélyesebbé. Ha egy vállalkozás személyesebb, úgy érzik, hogy jobban tudnak velük kapcsolatot teremteni. Használhatja a nevüket, megemlítheti azokat a termékeket, amelyeket korábbi vásárlásaik alapján kedvelhetnek, vagy mutathat nekik a kedvenc színükben lévő termékeket.

Minél könnyebb feliratkozni az e-mail hírlevelére, annál több feliratkozója lesz. Ha van fizikai boltja, vásárláskor kérje el vásárlóitól az e-mail címüket. Ha weboldalon árul, kérje el a címüket, amikor készek a pénztárhoz fordulni.

E-mailje kidolgozásakor vegye figyelembe, hogy a legtöbb e-mail-olvasó szoftverben mekkora az előnézeti ablak. Ha az e-mailje jóval meghaladja ennek az előnézeti ablaktáblának a méretét, bölcs dolog azonnal szerkeszteni. Sokan kizárólag ebben az előnézeti ablaktáblában olvassák az e-maileket. Azokat az információkat, amelyek kívül esnek a fájdalmas terjedelmen, az olvasója talán egyáltalán nem is látja.

Győződjön meg róla, hogy e-mail feliratkozói pontosan tudják, mire számíthatnak Öntől. Ennek kiváló módja, ha minden új feliratkozónak küldött első e-mailjét alapértelmezett tájékoztató üzenetnek állítja be. Fektesse le, hogy milyen tartalmat szándékozik küldeni nekik, és jelezze azt is, hogy milyen gyakorisággal számíthatnak Öntől üzenetekre.

A statisztikák gyűjtése és elemzése ugyanolyan fontos egy e-mail marketingkampány sikeréhez, mint egy üzleti weboldaléhoz. Fektessen be olyan szoftverbe, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse minden egyes e-mail hatékonyságát, kezdve attól, hogy az e-mailek hány százalékát nyitják meg ténylegesen, egészen addig, hogy hány leiratkozáshoz vezet.

Fordítson valódi figyelmet arra, hogy hova helyezzen el linkeket a marketing hírlevelekben. Például ne akarja az olvasókat elküldeni az e-mailjéből, mielőtt megadná nekik a cselekvésre való felhívást. Azt sem akarja, hogy a kiemelt linkjeit az e-mail végére tegye, ahol esetleg nem veszik észre őket.

Meséljen el egy történetet az e-mail marketingkampányával. Át kell gondolnia, hogyan ragadja meg az olvasók figyelmét. Hogyan lehetne jobban megragadni a figyelmüket, mint ha egy olyan történetet mesél el, amely az üzleti résében elért sikert foglalja magában. Ez felkelti az érdeklődésüket, és lehetőséget ad arra, hogy új ügyfeleket szerezzen.

A hírnév a játék neve, amikor az e-mail marketingről van szó. A sarkítások, a megtévesztő gyakorlatok alkalmazása és az érdektelen ügyfelek megcélzása mind elfogadhatatlanok. Vállalkozása hírneve forog kockán, és ezt mindenképpen figyelembe kell vennie.

Amikor csak lehetséges, emelje ki terméke vagy szolgáltatása előnyeit. A feliratkozók tudni akarják, hogy mit kapnak, ezért mondja el nekik - a tárgysorban, a linkekben és a tartalomban. A feliratkozói sokkal nagyobb érdeklődést fognak tanúsítani az üzenete iránt, ha úgy érzik, hogy az valamilyen módon segíthet nekik.

Most, hogy elolvasta az itt felsorolt tippeket, birtokában van annak a tudásnak, amely az Ön e-mail marketingkampányát a többi fölé emelheti. Fontolja meg, hogy kinyomtatja ezt a cikket. Így szükség esetén hivatkozhat rá, hogy a legtöbbet hozhassa ki a cikkben foglalt információkból. A siker eljön Önhöz, amint mozgásba hozza az elméjét!

 

káptalanfa, patvarc, tormafölde, alsószentiván, kalaznó, dunakeszi területe, csobaj, újrónafő, vilmány, szarvasgede

káptalanfa patvarc tormafölde alsószentiván kalaznó dunakeszi területe csobaj újrónafő vilmány szarvasgedekáptalanfa, patvarc, tormafölde, alsószentiván, kalaznó, dunakeszi területe, csobaj, újrónafő, vilmány, szarvasgede

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7616676816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása