vízszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Félelmetes videó marketing tippek, amiről tudnia kell.

2022. január 19. - Fűtésszerelés Péter

Félelmetes videó marketing tippek, amiről tudnia kell.

 

Az online videomarketing számos vállalkozás marketingstratégiájában szükségessé vált. Az emberek nagyon szeretnek videókat nézni. Ez egy kiváló módja annak, hogy kapcsolatot teremtsen ügyfeleivel. Ha készen áll arra, hogy belevágjon a videomarketingbe, a következő cikkben található tanácsok elengedhetetlenek.

Ha úgy dönt, hogy a YouTube-ot használja videóinak megosztására, használja ki az ezen az oldalon elérhető szerkesztési funkciókat. Ez olyan dolgokat is magában foglal, mint a videó megjegyzések. Ez remekül alkalmas linkek megosztására, extra információk hozzáadására a termékéről vagy kuponkód megadására.

A legtöbb ember nem fog megnézni egy videót, ha az túl hosszú. A hossza legyen a tartalomnak megfelelő. Egy termék bemutatása például hosszabb lehet, mint egy egyszerű értékesítési bemutató. Ha csak egy akciót reklámoz, tartsa a videót 10 percnél nem hosszabbra.

A videók szórakoztatóvá tételének nagyszerű módja, ha egynél több személy szerepel bennük. Interjúvoljon meg egy szakértőt, vagy egyszerűen csak hozzon magával valakit, akit szórakoztató nézni. Minél szórakoztatóbbak a videóban szereplő személyek, annál valószínűbb, hogy a nézők beveszik az elhangzottakat.

Miért ne készítene videót egy kiállításon? Sok szakértő látogatja a szakkiállításokat, és szívesen bővítené a saját ügyfélkörét, és az, hogy a neve megjelenjen a weboldalán, remek módja ennek. Győződjön meg róla, hogy leírja az adataikat, hogy helyesen írja le a nevüket, és a videó közzétételekor hivatkozzon vissza az oldalukra - ezt értékelni fogják.

Ne hagyja figyelmen kívül a YouTube-ot. Minden videomarketing-törekvésnek itt kell kezdődnie. Ingyenes videohosztingot kap. Emellett ők a harmadik leglátogatottabb webhely az interneten. A keresőmotorok tekintetében is a második helyen áll, így ez a legnépszerűbb oldal a videók számára.
Amikor inspirációt keres, próbálja meg a YouTube-on megtalálni a kapcsolódó témákat, amelyekről beszélhetne. Ez egy tippet ad a különböző ötletekből, amelyeket vagy rögtön felhasználhat, vagy esetleg egy témaötletet ébreszthet az elméjében. Minél több kutatást végez, annál több ötlettel fog előállni.

Kezdje a cselekmény közepén. Ne kezdje azzal, hogy "Helló, így és így vagyok", különben azonnal elveszíti a nézőt. Ha azt tervezi, hogy a kutyákkal fut, kezdje a videót futás közben! Ha a nézőnek egy második felvételt kell csinálnia, nem fog továbblépni a következő videóra.

Ne hagyja figyelmen kívül a videóidhoz hagyott negatív kommenteket. Ezek gyakran a leginformatívabb visszajelzések lehetnek, amelyeket kap, és érdemes megszívlelni őket. Nyilván ne vegye őket magára, de gondolja át, hogyan tudná elkerülni az ilyen megjegyzéseket a következő videójával, ha változtatna a tartalmon vagy az elkészítés módján.

Ha a WordPress segítségével tesz közzé videókat, nézze meg a videós oldaltérkép-bővítményeket, amelyekkel könnyen hozzáadhatja az új videót a jelenlegi videós oldaltérképéhez. Ilyen oldaltérkép nélkül a Google nem indexeli a videóit, és így a videókat kereső nézők nem lesznek olyan szerencsések, hogy megtalálják őket.

Ha úgy dönt, hogy videót tesz fel a YouTube-ra, akkor moderálnia kell a hozzászólásokat. Sok néző a mások kommentjei alapján alakítja ki véleményét, és ha sok negatív vagy sértő kommentet lát, az katasztrofális lehet a kampánya számára. Ha kevés az ideje, egyszerűen tiltsa le a kommenteket teljesen.

Mivel most már többet tud a videomarketingről, készen áll arra, hogy elkezdjen videókat készíteni. Ez a cikk azonban nem tartalmaz mindent, amit tudnia kell. Mindig hasznára válhat, ha többet megtud a videomarketingről. A nagy tudás nagy sikerhez vezet.

uniball, írószerbolt, folyékony kréta, tűfilc, ecsetfilc, tűzőgép, jet stream

 

1. uniball

2. írószerbolt

3. folyékony kréta

4. tűfilc

5. ecsetfilc

6. tűzőgép

7. jet stream

 

uniball, írószerbolt, folyékony kréta, tűfilc, ecsetfilc, tűzőgép, jet stream

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8216818272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása