vízszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Legjobb tippek az IPhone-ból való maximális kihasználáshoz

2022. augusztus 02. - Fűtésszerelés Péter

Legjobb tippek az IPhone-ból való maximális kihasználáshoz

 

Mint azt már bizonyára tudja, az iPhone az egyik leggyakrabban használt elektronikus eszköz világszerte. Az iPhone azonban sokkal többet tud, mint gondolná. Ebben a cikkben olyan iPhone-tanácsokat kap, amelyekből megtudhatja, milyen nagyszerű ez a készülék!

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa vízszintesen az iphone-t. Ezzel megnöveli a billentyűzet méretét, így könnyebb lesz a gépelés. Ez különösen akkor hasznos, ha nehezen látja a kis képernyőt, vagy ha nagyon nagyok az ujjai. Ezzel időt és frusztrációt takaríthat meg a rosszul írt szavak vagy az automatikus javítás hibái miatt.

Az iphone-t érdemes félig-meddig rendszeresen újraindítani. Ha időről időre megadja neki ezt a kis újraindítást, az segít abban, hogy az összes alkalmazás, program és egyéb funkció zökkenőmentesen és megfelelően működjön. Ehhez csak kapcsolja ki a telefont, hagyja kikapcsolva legalább 30 másodpercig, majd indítsa újra a készüléket.

Épp most ejtette a vadonatúj iPhone-ját a mosogatóba vagy egy tóba? Ne aggódjon! Ügyeljen arra, hogy ne kapcsolja be a telefont. Ehelyett törölközővel enyhén szárítsa meg, amennyire csak tudja. Ne használjon hajszárítót. Ezután tegye a telefont egy fehér rizzsel teli kis zacskóba, és hagyja állni egy éjszakán át. A rizs magába szívja a benne maradt vizet.

Használja ki az iPhone telefonjának névjegyek részlegét, hogy rendszerezze az összes barátját és családtagját. Ez nagyon fontos, mivel betűrendbe rendezheti az összes névjegyét, és sok, az egyes kapcsolatokra vonatkozó információt is tartalmazhat. Továbbá a kapcsolat képernyőjén képes vagy rákattintani egy névre, és azonnal felhívni vagy sms-t küldeni nekik.

Ez a telefonos alkalmazások világa, és elég hamar a telefonok fogják helyettesíteni a laptopokat. Ha még nem kezdett bele az iPhone-okba és az alkalmazások használatába, akkor most kell belevágnia. Különböző alkalmazások világa létezik, amelyek a napi ügyei nagy részét el tudják intézni.

Van egy egyszerű módja annak, hogy az iPhone-on történő gépelés során sok szöveget töröljünk. Kezdje a törlés billentyű lenyomva tartásával. Elkezdi betűről betűre törölni a szavakat, majd szóról szóra elkezdi törölni őket. Ha lenyomva tartod ezt a gombot, sokkal gyorsabban törölhetsz mindent a képernyőn.

Ha üzletember vagy, rendkívül előnyös lehet számára, ha iPhone-t használ a munkáihoz. Nemcsak telefonálni és sms-t küldeni tud majd a kollégáinak bárhonnan, hanem e-maileket is küldhet, munkahelyi oldalakat látogathat, és fontos adatokhoz férhet hozzá bárhonnan és bármikor.

Elege van abból, hogy milyen gyorsan lemerül az iPhone-akkumulátora? Sokféleképpen megőrizheted az akkumulátor élettartamát. Például lekapcsolhatja a háttérvilágítást, bezárhatja a nem használt alkalmazásokat, és mindenképpen tegye a képernyőre a zárat, ha a telefon a zsebében van!

Ha gyakran használja iPhone-ját néma üzemmódban, fontolja meg a különböző kapcsolatok rezgésjelzéseinek testreszabását. Keresse meg az Általános beállítások, majd a Hozzáférhetőség, majd a Hallás. Érintse meg az "Egyéni rezgések" lehetőséget a funkció aktiválásához. Végül többféle rezgésmintából választhat, vagy akár saját személyes rezgést is létrehozhat. Ez lehetővé teszi a hívók azonosítását a képernyő ellenőrzése vagy csengőhang használata nélkül.

Ha a gépeléshez keres egy hallható hangot, keresse meg a Hangbeállításokat, és kapcsolja be a billentyűzetkattintást. Ez segíteni fog abban, hogy tudja, a telefon regisztrálja a billentyűleütéseit, ami végső soron segít a hibák csökkentésében.
Az egyik dolog, amivel növelheti a termelékenységét az iPhone-on történő internetes keresés során, hogy nagyobb billentyűzetet kap, ha vízszintes helyzetbe helyezi a telefont. Így jobban láthatja a karaktereket, ha függőleges módban nehezen látja őket.

Az iPhone-on lévő e-mailek olvasatlannak jelöléséhez keresse meg az adott parancsot. Be kell lépnie a "részletek" menübe, és meg kell nyomnia az olvasatlan funkciót. Ezután, amikor újra megnyitja a leveleit, az üzenet olvasatlanul fog megjelenni.

Ha kedvenc alkalmazásod lefagy, egyszerűen tartsd lenyomva a home gombot körülbelül hat másodpercig. Ezzel az alkalmazás véget ér, így újra megnyithatja azt, és folytathatja a munkát vagy a szórakozást. Ez egy egyszerű módja a működésképtelen alkalmazások kezelésének, és segít megelőzni a sok frusztrációt.

Oldja fel a telefonja fagyasztását, ha kipróbálja ezt a trükköt. Ha úgy találja, hogy a képernyő lefagyott, nyomja meg az Alvás/Ébresztés gombot. Ha ez nem működik, nyomja meg újra a Home gomb megnyomásával egyidejűleg. Kap egy lehetőséget, hogy csúsztassa ki a kikapcsoláshoz. Ez lehetővé teszi a hard reset elvégzését, így kikapcsolhatja a telefont, majd újra bekapcsolhatja.

Az iPhone népszerű a gyerekek és a tizenévesek körében. Ha egy szülő úgy dönt, hogy vásárol egyet a gyermekének, hasznos lehet megtanulni, hogyan lehet korlátozni a tartalmakat. Egyszerűen menjen az "általános" és a "korlátozások" menüpontra. Miután ezt megtette, engedélyezze a korlátozásokat, és adjon meg egy négyjegyű kódot. Megadhatja, hogy milyen típusú tartalmak megtartása és megtekintése megengedett a telefonról.

Az iPhone olyan egyszerűen teszi lehetővé az üzenetek küldését, hogy talán kísértésbe eshet, hogy egy kis energiát fektessen a formázásba. Szerencsére csak egy kis erőfeszítésre van szükség. A képernyőbillentyűzet sok más billentyűjéhez hasonlóan az írásjel-billentyűk is számos nagyszerű lehetőséget (például egyenes vagy görbe idézőjeleket) kínálnak, ha megnyomod és lenyomva tartod őket.

Korlátozások engedélyezése. Ha valaki fiatal használja az iphone-t, beállíthatja az érett tartalmak korlátozását. Alternatívaként lehet, hogy van olyan tartalom, amit nem szeretnéd, hogy más is megtörténjen. Korlátozást állíthat be bizonyos tartalmakra, hogy Önön kívül senki más ne férhessen hozzá.

Ahogy a cikk elején említettük, az iPhone világszerte népszerű. Vannak azonban olyan dolgok az iPhone-nal kapcsolatban, amelyekről eddig talán nem is tudtál. Most, hogy elolvastad ezt a cikket, meg kell értened, miért lehet az iPhone birtoklása valóban előnyös az egész élete számára!

 

konténer vegyes hulladék, konténer rendelés, veszélyes hulladék lerakó árak , építési törmelék leadása, sittszállítás, sittes konténer, sitt elszállítás

 

1. konténer vegyes hulladék

2. konténer rendelés

3. veszélyes hulladék lerakó árak

4. építési törmelék leadása

5. sittszállítás

6. sittes konténer

7. sitt elszállítás

konténer vegyes hulladék, konténer rendelés, veszélyes hulladék lerakó árak , építési törmelék leadása, sittszállítás, sittes konténer, sitt elszállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4117896105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása