vízszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Vízszerelés Budapest, vízszerelő - Péter segít

Hasznos videó marketing tanácsok, amit mindenkinek tudni érdemes

2022. augusztus 24. - Fűtésszerelés Péter

Hasznos videó marketing tanácsok, amit mindenkinek tudni érdemes

 

Valószínűleg elege van a régi marketingmódszerekből. Több millió embert érhet el így. Olvasson tovább, hogy felfedezzen néhány tippet, amelyek segíthetnek kitalálni, mit tegyen a videón keresztül történő marketing érdekében.

A legtöbb online felhasználónak rövid a figyelmi ideje; azonnal vagy gyorsan akarják a keresett információt. Ha esetleg nem tudja rövidre fogni a videót, gondolkodjon el azon, hogy több részből álló sorozatot készít.

Nem lehet túl sok videó, mint amennyit csak lehet. új videókat kell készítenie az ügyfelei számára az általuk elvárt tartalmat. Ez növeli az Ön ismertségét is azáltal, hogy új témákat mutat be azoknak, akiket érdekelhet a mondanivalója.

A YouTube szerkesztési funkciókat kínál a felhasználók számára. A videókhoz megjegyzéseket adhat hozzá.

Videóinak hossza 20 percnél hosszabbnak kell lennie. Ennyi időre akkor lehet szükséged, ha nagyon mélyreható útmutató videót készítesz. Ha egyszerűen csak beszélget a közönségéhez, hogy reklámozzon egy üzletet, vagy naprakészen tartsa őket, maradjon 10 perc alatt.

Az emberek mindig azt keresik, hogy megtanulják, hogyan kell valamit megtenni vagy elérni. Ha tudják, hogy Ön szakértő, többet akarnak majd tudni.

Készítsen egy videót, amely bemutatja, hogyan kell másoknak helyesen használni a termékét. lépésről lépésre megmutathatja nekik, hogyan kell csinálni, és azoknak is, akik a jövőben is használni fogják.

Ezt jobban ismerik "felhívás a cselekvésre" néven. Ha például azt szeretnéd, hogy a nézők feliratkozzanak egy hírlevélre, akkor kattintsanak a videó leírásában található linkre.

A videótartalom-elemzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a marketingvideóiból: Meg tudja mondani, hogy hányszor nézték meg az emberek a videót, és honnan nézik. Ezeket az adatokat felhasználhatja.

Írjon egy forgatókönyvet a videó bevezetéséhez és befejezéséhez. meg kell jelölnie, hogy kinek dolgozik, valamint a cége nevét és a videó témáját.

Ne csináljon mindent egyedül. nagyon nehéz lehet egyedül ötletelni az aktuális videomarketing kampányokhoz. Rendszeresen tartson ilyen üléseket, hogy biztosítsa, hogy az iparág élvonalában maradjon.

Ha felteszi a videóit a Youtube-ra, mindenképpen moderálja a hozzászólásokat. Ha nem tudja moderálni a kommenteket, akkor fontolja meg a letiltásukat.

Mindig önmagát kell adnia, amikor videókon keresztül marketingel. Az emberek mindig azt akarják, hogy személyes és valódi legyen. Minél jobban megbíznak Önben, annál kevésbé valószínű, hogy felkeresik a konkurenciát. Az ügyfelei tartósan kötődni fognak önhöz és a termékeihez.

Ne hagyja abba a videomarketinget, hogy feladja. Kérje meg a közönség hozzájárulását a videók javításának módjaként. A videók biztosan jobbak lesznek, miután többet tanul a szerkesztésről és a bemutatásról.

A sikeres marketingesek megértik a nézők által hagyott megjegyzésekre való reagálás fontosságát. Vannak olyan esetek, amikor a kérdésekre gyors válaszokat kell adni.

Az egyik alulhasznosított forma, amit az emberek nem tesznek meg a videomarketinggel, hogy a videókat podcastokká alakítják. Ez egy további módot kínál a vállalkozás marketingjére, és lehetővé teszi, hogy a legjobb interjúk vagy bemutató videók mentén kis nyereséget érjen el. Egy figyelmeztetés, ha a díjszabás az, hogy a díj egy kicsit alacsony, amikor először kezdi.

A humor hasznos eszköz a marketingvideók készítéséhez. Az embereket nem érdeklik az unalmas reklámok. Egy ellentmondásos vagy nem mindennapi videó megragadja az emberek figyelmét. Próbáljon változatosságot teremteni a videóival. egy érdekes vagy vicces klipekkel teli videó messzire vezet.

Ha idegen nyelvű videókat készít, fektessen be egy tapasztalt fordító készségeibe. Ne használjon online fordítót, ha más nemzetekben élőknek szeretne termékeket értékesíteni. Akkor nyeri el a tiszteletet, ha az emberek megértik, mit akar eladni nekik.

A "keep it real" kifejezés a videókra is érvényes. a nézők hihetőbbnek találják a beszédet, ha az igazat. az emberek nagy valószínűséggel megosztják a videóját, ha nem tűnik megbízhatónak.

Most már látja az összes ajtót, ami megnyílt? A videomarketing segítségével mindenféle dolgot megtehet, amivel felépítheti az ügyféllistát. Minden bizonnyal szélesebb közönséget érhet el, és növelheti a nyereséget.

fot auto, honda civic 2.2 ctdi, skoda superb tuning, mitől megy tönkre a főtengely jeladó, skoda octavia mk1 tuning, suzuki swift 2005 tuning, chrysler voyager tuning, vw passat b5 5 tuning, skoda octavia tuning

 

1. fot auto

2. honda civic 2.2 ctdi

3. skoda superb tuning

4. mitől megy tönkre a főtengely jeladó

5. skoda octavia mk1 tuning

6. suzuki swift 2005 tuning

7. chrysler voyager tuning

8. vw passat b5 5 tuning

9. skoda octavia tuning

fot auto, honda civic 2.2 ctdi, skoda superb tuning, mitől megy tönkre a főtengely jeladó, skoda octavia mk1 tuning, suzuki swift 2005 tuning, chrysler voyager tuning, vw passat b5 5 tuning, skoda octavia tuning

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5217915029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása